Стендъп комедия в София през април

Стендъп комедия в София през април

Стендъп комедията в София се случва в The Comedy Club Sofia – единственото заведение изцяло за стендъп в България.

През април стендъп събитията ще са много и разнообразни.

01ви април 19:30 и 21:30 – Първоаприлско шоу

Две смешни стендъп шоута по случай Деня на шегата – патронния празник на комедията, който се почита подобаващо в Комеди Клуб София. Артистите от Comedy.bg и Standup.bg ще представят най-добрия си материал за изминалата година.

03ти април 20:00 зала 1 на НДК – Funny Business

На трети април в София пристига британската стендъп звезда – Джими Кар. Той ще представи новото си соло шоу Funny Business в зала 1 на НДК. Билетите са почти разпродадени, но все още можете да закупите в мрежата на Eventim.

08ми април 19:30 и 21:30 – Вечер на Черния хумор

Вечерта на Черния хумор е най-дръзкото стендъп шоу, което публиката познава. На осми април в Комеди Клуб София забранени теми няма. Комедиантите не слагат цензура на смешките си и е препоръчително да оставите предразсъдъците вкъщи.

12ти април 21:30 – Стендъп за нърдове

Комедия за тези с ниво на интелигентност над средното. Ако с кафето четете сутрешните новини от НАСА, можете да сметнете корен квадратен от сто деветдесет и пет по осемстотин за отрицателно време, имате повече посещения в градската библиотека отколкото в плод-зеленчука за последния месец, имате фигурки на Йода и щурмовак на нощното шкафче, десктопът ви е снимка на оплезен белокос физик и свободното си време прекарвате в изчисление на гравитацията на планетите от Слънчевата система – имате нужда от малко смях и ще намерите вашето стендъп шоу в Комеди Клуб София на 12ти април.

15ти април 19:30 – Standup.bg в Комеди Клуб София

Артистите от Стендъп Бг са начинаещите таланти на България и имат шоу всеки месец. Интригуващ фокусник, който благодарение на комедийния си талант все още не е ядосал никой от случайните си помощници във фокусите, студент по психология, запленен от живота и развитието на охлювите, очарователната дама – кукловод на формацията и още разнообразни стендъп попадения, които разсмиват по свой уникален начин публиката.

15ти април 21:30 – „Какво искат мъжете?“

Иван Кирков, един от най-забавните стендъп комедианти на България, представя шоуто си „Какво искат мъжете“ на сцената на Комеди Клуб София. Секс, коли, секс, взаимоотношения, малко секс, спорт и… Разберете какво още на 15ти април в клуба на комедията.

19ти април 19:30 – Open Mic

Отворен микрофон на сцената на Комеди Клуб София. Всеки, който чувства, че стендъп артистът в него напира да покаже таланта си пред публика, може да се пробва на 19ти април. Ограничения за възраст, пол и размер – няма.

19ти април 21:30 – Ретроспекция

Шоу с едни от първите шеги на най-добрите стендъп комедианти – Иван Кирков и Васил Ножаров. Ако случайно сте изпуснали старта на кариерата им – това е възможността да чуете лафове и смешки от миналите години, които са отлежали с времето.

22ри април 19:30 – „За жи… ните с любов“

Соло стендъп шоу на Васил Ножаров. За всички мъже, които искат да попият от мъдростта на Ножаров относно женската гледна точка и за тези дами, които са достатъчно широко скроени, за да понесат неговия уникален хумор… Със съвсем леко секситки привкус.

22ри април 21:30 – Стендъп комедия за необвързани

Ако все още търсите онзи специален човек, на когото можете да поверите всичките си пароли и ако майка ви, баба ви и цялата фамилия не спират да ви натякват, че времето тече, а всички на вашата възраст вече са женени и с по няколко деца – елате в Комеди Клуб София и нека комедията реши съдбата ви.

24ти април 18:00 – Турнир по Камък, Ножица, Хартия

Най-забавното състезание. Късметът е на страната на най-добрите, но уменията за стрелба с детски лък и хвърляне на топка в кош за боклук никога не са излишни. Докато участниците играят на сцената, най-забавните комедианти обсъждат турнира и разсмиват публиката. Запишете се за участие или елате като публика на най-смешното състезание.

24ти април 20:30 – Най-доброто от стендъп комедията

Иван Кирков, Васил Ножаров, Николай Банков. Най-доброто от стендъп комедията в България от артистите на Comedy.bg.

28ми април 19:30 – Standup.bg в Комеди Клуб София

Артистите от Стендъп Бг ще представят второто си шоу за месец април на сцената на клуба на комедията.

28ми април 21:30 – Секс хумор

Артистите на Comedy.bg не се притесняват да говорят и за най-мръсните мисли. Секс хумор с дръзки шеги от най-добрите стендъп комедианти.