Стендъп Комедия на живо в Стара Загора

Стендъп Комедия на живо в Стара Загора

Този Март можем да гледаме Stand Up Comedy в “Bar Il Mondo” Стара Загора. Иван Кирков, Петя Кюпова и Христо Радоев от Комеди Клуб ще разсмиват феновете на стендъпа на 26.03 с две шоута – от 19:00 и 21:00.

Всеки месец Турнето на Комеди Клуб идва в “Bar Il Mondo” Стара Загора с няколко от най-добрите си комедианти. Стендъп комедията е забавният начин да поговорим за сериозните неща и да се смеем с добра компания в приятна атмосфера. Следете програмата на  “Bar Il Mondo” Стара Загора за следващите стендъп шоута в града.

иван кирков il mondo stara zagora стендъп комеди

Иван Кирков в Il Mondo Стара Загора

Иван Кирков е от Стара Загора. Той един от първите стендъп комедианти у нас. През 2016 създава Комеди Клуб София и така отваря вратата към професионалната стендъп комедия на младите таланти в България. Въпреки че 6 години от живота му минават в Австрия, Иван е горд старозагорец и не пропуска да го спомене в шегите си. На сцената говори за моралът и липсата му през личните си истории, отношенията между хората и как социалната йерархия определя живота ни.

Петя Кюпова е от Пловдив и е завършила актьорско майсторство, но през 2016 идва в София да започне кариерата си на стендъп комедиант. Тя е първата жена професионален стендъп комедиант в страната. Историите ѝса истински и темите им се въртят около проблемите на съвременната жена – сексуалния живот, кариерата, приятелите, жертвите, които трябва да прави заради себе си и тези, които няма да направи за околните. Петя е доказателство, че жените имат място на българската стендъп сцена.

Христо Радоев също е роден в Стара Загора. Образованието му е архитектурно, но хуморът му доказва, че призванието му е стендъпа. Христо обича чрез комедията си да осмива проблемите на хората и да показва, че често те са незначителни. Ползва самоирония и понякога вади хармониката си на сцената. Хуморът му е свеж и лесносмилаем.

Повече за стендъп комедията в България и света научете на Standup.bg