Еди Изард разтърси българските фенове

Еди Изард разтърси българските фенове

Един от най-големите европейски комедианти – Еди Изард, представи шоуто си Force Majeure пред българската публика на 3ти април в Зала 1 на НДК.

Кариерата на артиста е толкова бурна, че от обикновен комедиант за няколко години той се превръща в легенда. Еди редовно пълни Медисън Скуеър Гардън, както и останалите арени в САЩ, Европа и дори Азия. Поставя рекорд след рекорд във всяко отношение. Благотворителността също не му е чужда. Без предварителна спортна подготовка, той тича благотворително десетки маратони и успява да събере милиони долари за каузите, които подкрепя.

Желанието му да покори и Холивуд също не остава незадоволено. Участието му във филми като Бандата на Оушън 2 и 3, както и Валкир с Том Круз, са само част от актьорските му изяви. Бродуей също е част от проектите му.

Комеди Клуб София покани великия Еди Изард и шоуто му буквално разтърси феновете му в България. Жадна за още първокласна комедия, публиката остави положителните си отзиви и остана в очакване на следващата голяма звезда от света на комедията да дойде в България.