Стендъп Комеди на живо в Пловдив с Комеди Клуб

Стендъп Комеди на живо в Пловдив с Комеди Клуб

Пролетното Турне на Комедията води Комеди Клуб в Пловдив. На 26ти март от 19:00 и от 21:00 можем да гледаме Иван Кирков, Петя Кюпова и Христо Радоев в Комеди Клуб Пловдив. Пролетното Турне на Комедията ще обиколи 5 града в България и ще завърши на 1ви Април в Зала 1 на НДК.

Иван Кирков, Комеди Клуб, стендъп комедия
Иван Кирков, Комеди Клуб София

Иван Кирков е стендъп комедиант от 2013 година и основател на Комеди БГ. През 2016 създава Комеди Клуб София – единственото място изцяло за стендъп в страната. Соло шоуто му „Какво искат мъжете?“ е едно от най-посещаваните стендъп събития у нас. На сцената Иван говори за проблемите на различните хора и йерархията в обществото, за морала и липсата му през личните си истории.

петя кюпова - стендъп комедия комеди клуб
Петя Кюпова, Комеди Клуб Пловдив

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Родом от Пловдив, тя започва комедийната си кариера в София през 2016, когато Иван я забелязва на Open Mic в Комеди Клуб Пловдив. Завършила е актьорско майсторство, но истинската ѝ страст е стендъп комедията. Тя е не просто забавен комедиант, а автентичния и искрен женски глас на стендъп комедията у нас.

христо радоев - стендъп комедия с комеди клуб
Христо Радоев, Комеди Клуб София

Христо Радоев е комедиант от 3 години. Архитект по образование, той започва стендъп кариерата си с Open Mic в Комеди Клуб София през 2016. Оттогава той открива творческия си глас и развива таланта си на сцената. Христо набляга на самоиронията и саркастичната критика на света, в който живеем. Хуморът му е лесносмилаем и остоумен.

Можете да гледате Кирков, Кюпова и Радоев наживо на 26ти март в две поредни шоута – от 19:00 и 21:00 в „Комеди Клуб Пловдив“.

Научете повече за българската стендъп комедия на Standupcomedy.bg