Stan Up Comedy на живо в Русе

Stan Up Comedy на живо в Русе

Осем комедианти от Комеди Клуб идват в “Plan B Bar&Lounge” Русе на 30ти Март със стендъп комеди шоу. Иван Кирков, Петя Кюпова, Филип, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Васил Ножаров, Ники Банков и Христо Радоев ще разсмиват феновете на стендъпа с две поредни шоута – от 19:00 и 21:00.

Комеди Клуб Турнето гостува с едни от най-добрите български стендъп комедианти в различни градове из България и една от най-важните спирки е “Plan B Bar&Lounge” Русе. Стендъп комедията е свобода на словото, тя е забавният начин да си кажем сериозните неща и е една от най-чистите и искрени форми на комедия. Следете програмата на “Plan B Bar&Lounge” Русе за да научите за следващите Stand Up Comedy събития в града.

сашо деянски стендъп комеди зала 1 ндк

Александър Деянски, Зала 1 НДК, 2018

През 2016 Иван Кирков създава Комеди Клуб София и това се превръща в мястото за стендъп комедия в столицата. Оттогава той се посвещава на развитието на таланти в комедията и на популаризирането на стендъпа в България. Осемте основни комедианти на Комеди Клуб разсмиват феновете из страната вече над 3 години и са доказателството, че стендъп комедията в България е възможна.

Научете повече за българската стендъп комедия на Comedy.bg.