Стендъп Комедия на живо в Бургас

Стендъп Комедия на живо в Бургас

На 28ми Март в “Karaoke Bar Burgas” гостуват Иван Кирков, Петя Кюпова, Филип и Христо Радоев от Комеди Клуб с Пролетното Комеди Турне. Те ще разсмиват публиката на бара с най-забавните си смешки в две последователни шоута – от 19:00 и 21:00.

Всеки месец Турнето на Комеди Клуб идва в “Karaoke Bar Burgas”. Комедиантите на Комеди Клуб обикалят страната, за да доведат стендъп комедията във вазможно най-много градове и да зарадват стендъп феновете със шоута на живо. Следете програмата на “Karaoke Bar Burgas” за следващото Stand Up Comedy шоу в града.

иван стендъп комедия турне

Иван Кирков, Зала 1 НДК, 2018

Иван Кирков е роден в Стара Загора. Кирков е стендъп комедиант и създател на Комеди Клуб София. Започва кариерата си през 2013 и оттогава е стендъп комедиант, развива таланти и работи за популаризирането на стендъпа у нас. На сцената Кирков е искрен и през личните си истории разглежда темите за отношенията между мъжете и жените, между провинциалистите и столичаните, между хората с власт и непривилегированите. Обича да се шегува с това, че е от Стара Загора, но това всъщност е една от любимите му теми пред микрофона.

Петя Кюпова е от Пловдив. Петя участва в Open Mic в Пловдив и се запалва по стендъпа. Започва стендъп кариерата си през 2016 – тогава става първата жена професионален стендъп комедиант в България. Оттогава не спира да доказва, че на българската сцена има място за жени комедианти. Освен чарова, тя е и амбициозен комедант. Петя дава на публиката женската гледна точка на добре познати проблеми, които сме свикнали да слешаме предимно от мъже. Тя не се притеснява да говори за всичко, което я вълнува, независимо дали досега друга жена се е осмелявала да говори публично на същите теми.

христо радоев стендъп комедия комеди клуб софия

Христо Радоев, Комеди Клуб София

Христо Радоев също е от Стара Загора и както Петя и Филип, започва стендъп кариерата си с Open Mic. Архитект по образование, Христо е отдаден на стендъп комедията и е един от най-добрите комедианти на Комеди Клуб. На сцената Христо говори от името на обикновен съвременен мъж, който наблюдава проблемите на обществото ни и осмива маловажността им. Критиката му към страстите на хората и битието им е основна част от хумора му.

Филип е роден във Варна. През 2016 печели Open Mic в Комеди Клуб София и така започва да се занимава със стендъп, като става един от основните комедианти на клуба. През 2018 става Комедиант на годината. Той обича черния хумор и на сцената говори за неловките моменти от детството и ученическите си години, като не спестява нищо. Историите му често са толкова брутални, че понякога е трудно човек да повярва, че са истински. Шегите му са дръзки и неочакваният край кара публиката да езбухва в смях.

Научете повече за българската стендъп комедия на Thecomedyclub.bg.